målning  -  tapetsering  -  inomhusarbeten  -  utomhusarbeten  -  försäljning av hö & ensilage

Dags för tapetsering?

Vi kan erbjuda

  Målning

  Tapetsering

  Inomhusarbete

  Utomhusarbete

  Försäljning av hö & ensilage

  Grävningsarbeten


Begär offert

Att tapetsera en fondvägg eller ett helt rum är ett smart sätt att förnya sitt hem. Grundregeln för all tapetsering är att underlaget måste vara torrt, jämt och fast. Ytor med starka kulörer och skiftningar grundmålas innan tapetsering för att slippa risk för genomslag. Med vår kompetens hjälper vi dig att skapa en vacker miljö, där du trivs och känner dig hemma.


Med tapet eller färg åstadkommer du snabbt en förändring eller förbättring. Du kanske vill byta färg på dina dörrar och fönster, eller lacka om dina gamla köksluckor? Hör då av dig till oss! Vi hjälper dig gärna med både planering och utförande. Vi kan erbjuda en rad olika tjänster, såsom målning av väggar, tak och snickeridetaljer inomhus, och målning av fasad, garage, rostskyddsmålning m.m. utomhus. 


Jubrants Måleri utför även lättare grävningsarbeten med minigrävare. Vi hjälper er gärna med grävningsarbeten i trädgården eller vid mindre fastigheter. Hör av er för mer information.


Ett väl utfört måleriarbete är så mycket mer än att bara stryka på ny färg. Vi utför rätt grundarbete och väljer färg som lämpar sig bäst för underlaget. För oss är det viktigt att använda produkter från de ledande märkena på marknaden, samt att våra material är miljövänliga och har minimal påverkan på naturen.Alla arbeten utförs med största noggrannhet och service. Nöjda kunder har vi gott om!

Jubrants Måleri, Tidaholm

ROT-AVDRAGET

När du anlitar oss på Jubrants Måleri, glöm inte bort att utnyttja ROT-avdraget och få upp till 50% rabatt på arbetskostnaden!

Du kan läsa mer om detta på www.skatteverket.se